miercuri, 6 februarie 2008

CUC la TV?

Ieri seara la Clubul Different a avut loc un eveniment special, un fel de concurs intelectual, despre care puteti citi mai detaliat aici. Daca nu vreti sa va bagati pe link, sau chiar de acolo veniti, va spun ca a fost o seara in care am testat mai multe joculete intelectuale intre echipe, mai mult sau mai putin asemanatoare cu clasicile CUC si Brain.

Cel mai important lucru e ca la seara de ieri a fost prezenta si o regizoare de la Moldova 1.
Da, avem intentia serioasa de a face o emisiune televizata.
Despre format trebuie inca sa mai vorbim, sa mai experimentam, pentru ca inca nu am gasit solutia ideala care sa ne apere de probleme gen drepturi de autor, dar si care sa respecte principiul de competitie intre echipe.
Concluzia la care am ajuns aseara e ca, cel mai probabil, in cadrul fiecarei emisiuni vor juca cate patru echipe, adica doua semifinale si o finala. La sfarsitul unei serii din patru jocuri - o superfinala.

Cu destul de multa probabilitate pot sa spun ca formatul intrebarilor va fi mai degraba multi-indicii, pentru a stimula discutiile in echipe.

Problema la moment e de a vedea cam cati oameni buni pentru a aparea la TV avem disponibili la moment.
Sincer, desi miscarea CUC se dezvolta destul de rapid, cred ca degetele de la o mana imi ajung pentru a numara echipele care ar putea sa faca fata cerintelor formatului TV in CUCul de astazi, la care se mai pot alatura inca vreo doua-trei echipe din randul veteranilor.

Sper sa gresesc cu numaratoarea :)

Un comentariu:

  1. Spor la treabă, sună foarte bine "CUC la televizor", poate chiar ar merita încercarea, numai că postul naţional de televiziune e cam "mort", aşa că prezenţa regizoarei de la TVM pare la fel de lâncedă ca şi postul de televiziune.

    RăspundețiȘtergere