joi, 7 februarie 2008

E turul vostru sa-i dezactivati!

OF, unionistii astia... Uneori atat is de ridicoli...
Uite, chiar zilele astea am citit un mesaj scris de un tanar pe grupul "BASARABIA PAMANT ROMANESC" de pe facebook.

Mesajul merita citit macar pentru limbajul dezunit in care autorul ii chiama pe cititori la Unire.
Eu am notat cu gras si cu rosu momentele cele mai distractive.

Subject:

E turul vostru să acţionaţi!

Dragii mei, surori, fraţi, români,

Vă scriu pentru că doresc să vă comunic o nouă iniţiativă pentru grupul nostru. Aş dori să punem la cale un metraj scurt de vreo 5 minute care pune în evidenţă fiecare membru din acest grup. Video-ul în chestiune va fi editat de noi, şi se bazează pe următoarea idee:

Fiecare membru a-l grupului ,,Basarabia Pământ Românesc'' va trimite o poză cu ei însumi. Poza trebuie să reflecteze mesajul grupului, deci UNIREA spre o Românie mare! Adăugăm că acceptăm şi pozele care reflectează şi mesajul campaniei ,,Deşteaptă-te Române!''.

Această poză trebuie să dea dovadă de originalitate, să fie cu cât mai patriotică. Trebuie să arătaţi in această poză, prin originalitatea şi prezenţa voastră, că doriţi UNIRE orice ar fi! Deasemenea, odată video-ul combinat, acesta va fi disponibil pe youtube.com, trilulilu.ro şi alte sait-uri, aşadar cu cât mai mulţi Români vor acceda video-ul, şi vor înţelege mai sufleteşte mesajul nostru. În plus, vom încerca să trimitem aceste clipuri la posturile de televiziune din România ca să vadă şi ei că Românii, fie din România, din Republica Moldova, sau din Diasporă, că ei, şi noi, n-am pierdut speranţa!

3 norocoşi, care se vor alege cu poza cea mai şi cea mai originală, vor primi din partea administraţiei câte un steag ai României! În acelaşi timp, pentru cei trei care câştigă un steag, ne vom asigura ca suporterii nostri din Republica Moldova să primească şi ei cate 3 steaguri, pentru fiecare steag câştigat ca atare de cei trei mari câştigători. Deci.. pe scurt, se câştigă 3 steaguri, noi trimitem la cei trei câştigători un steag românesc la fiecare, şi 9 în Republica Moldova! Aşadar, la următoarea adunare PRO-UNIRE se vor vedea mai multe tricoloruri!

Momentan, este singurul premiu pe care îl putem oferi, deoarece finanţăm acest concurs cu timp, dragoste, şi finanţe limitate, dar cu un scop pozitiv! Vă invităm pe toţi să participaţi în numere cât mai mari, puteţi trimite un exemplar de poza pe care o supuneţi la următoarea adresă:

dutz_88@yahoo.com

Concursul se termină în data de 20 Februarie, aşadar aveţi două săptămâni la dispoziţie să demonstraţi că sunteţi Români şi vreţi UNIRE! Nu uitaţi, acest efort vă va lua 10...20..poate cel mai mult 30 de secunde..şi efectul va fi pozitiv asupra tuturor celora care vor viziona acest clip!

AŞTEPTĂM POZELE DIN PARTEA TUTUROR!!! ŞI DORIM PARTICIPAREA VOASTRĂ! ASTA ESTE PRIMA ACŢIUNE OFICIALĂ A GRUPULUI CE SUBLINIAZĂ MOTIVAŢIA ŞI DORINŢA NOASTRĂ DE UNIRE! SĂ FIM UNIŢI NOI ÎNTÂI PRIN ACEST CONCURS!

ÎNCĂ O DATĂ: dutz_88@yahoo.com
Data limită 20 februarie.

Fraţi, surori, cu stimă, vă salutăm cordial,

BASARABIA PĂMÂNT ROMÂNESC!

Administraţia.

***

Autorule, nu te supara. Poate e cazul sa mai faci niste lectii de romana, ca s-ar putea sa nu te primeasca romanii in Romania lor cu Unirea si romana ta*.

(nici pe mine s-ar putea sa nu ma primeasca fara diacritice, dar eu deja nu ma mai rog... ma rog... :)

5 comentarii:

 1. Pe mine cred că tot nu mă vor primi - eu sunt cu trup si suflet pentru "deasemenea" scris împreună!

  RăspundețiȘtergere
 2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 3. Iar tu parvenitul cu ce ești mai bun?

  RăspundețiȘtergere
 4. Anonim, chiar dacă nu ai avut bun simț să semnezi, îți răspund.

  Definiție:
  PARVENÍ, parvín, vb. IV. Intranz. 1. A ajunge, fără merite deosebite, prin mijloace neoneste sau printr-un concurs favorabil de împrejurări, la o bună situație materială, politică sau socială; a pătrunde într-o pătură socială înaltă; a se ajunge. 2. (Franțuzism) A reuși, a izbuti. [...]
  Sursa: DEX '98

  Intuind că nu ai utilizat un franțuzism, tu te referi cumva la situația mea materială și felul în care am obținut-o atunci când mă numești parvenit?

  Am zis eu undeva că sunt mai bun? Dar dacă tot mă întrebi, îți spun - cu multe sunt mai bun. Așa cum cu multe poate fi mai bun decât mine autorul textului de mai sus.

  RăspundețiȘtergere

A apărut o eroare în acest obiect gadget