joi, 24 ianuarie 2008

La moda sa gasim paduchi politicienilor

Dupa materialul de la PROTV despre greselile de pe site-urile web guvernamentale a devenit o moda sa cautam paduchi, dar nu in capul, ci in biografiile politicienilor.
Si mie imi place! De ce nu? Ei reprezinta tara, deci si pe mine. De aceea sunt atent la cel mai mic detaliu din istoriile vietilor lor povestite cu amanunt pe paginile oficiale ale institutiilor de stat, platite de contribuabili (desi nu de mine, ca eu sunt scutit de impozite).

Presedintele
Pe pagina oficiala a statului http://www.moldova.md/ suntem informati ca "La alegerile pentru funcţia de Preşedinte al Republicii Moldova din 1996 a candidat la funcţia de Preşedinte al Republicii Moldova". Eurika! Si eu care credeam ca la alegerile pentru functia de Presedinte al Republicii Moldova din 1996 Vladimir Voronin a candidat la functia de Sef de Depozit... Ce prost am fost.

Parlament
Pe http://www.parlament.md/ ni se comunica nationalitatea de "moldovean" al lui Marian Lupu, Presedintele Parlamentului, si "moldoveanca" a Mariei Postoico, Vicepresedinte al Parlamentului. Din pacate insa nu putem afla de ce nationalitate este celalalt Vicepresedinte al Parlamentului, Iurie Rosca. Aaaa (bat din picioare), vreau sa stiu de ce nationalitate este Rosca!!!

Guvern
Cel mai tare din parcare e, bineinteles, minunatul, splendidul, mirobolantul Vasile Tarlev, detinator al premiului "Omul care determina imaginea Planetei"!! Din pacate, nu este clar care este forul ce l-a acordat, ca sa vedem pentru care merite se distribuie asemenea premii.

Iaka asha... Sunt doar paduchi, chestii minore, pe care daca cauti bine le gasesti la oricine.
Si totusi, hi-hi-hi...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu