vineri, 29 ianuarie 2010

Onomastica. Rezultate decalate din cauza Ședinței Elitare

Stimabili vizitatori,
Vă mulțumesc călduros pentru participare activă și fructuoasă la cercetarea onomasticii în Republica Moldova. Au fost descoperite foarte multe lucruri interesante și o mulțime de curiozități.

Astăzi ar fi trebuit să fac totalurile și să anunț învingătorii. Din păcate însă, în legătură cu amploarea pe care au luat-o pregătirile pentru Ședința Elitară Jubiliară de mâine, sunt nevoit să prelungesc concursul cu încă trei zile, adică până luni.

Inițiatorul concursului nu se eschivează, bineînțeles, de la premiile promise, nici de la organizarea conferinței. Aceasta se va organiza luni seara, la Admiral, cu începere de la ora 18:00. Tot atunci se vor îngurgita premiile. Și da, câștigătorii nu vor fi obligați să bea neapărat bere - vor putea beneficia și de echivalentul în alte licori.
Rog doritorii de a participa să-și confirme prezența.

Deci, căutăm mai departe și descoperim lucruri uluitoare despre onomastica din Republica Moldova.

Ne vedem mâine la Ședința Elitară Jubiliară, care, apropo, va fi transmisă live pe www.privesc.eu și pe www.vipmagazin.md.

2 comentarii:

  1. Da fiind numarul limitat de persoane care au confirmat participarea la o eventuala betie ascunsa sub pretentiosul apelativ ”conferinta”, precum si faptul ca o astfel de conferinta s-a desfasurat deja, nefiind anuntata pe blog (mii de scuze), imediat dupa Sedinta Elitara Jubiliara de sambata trecuta,
    mie nu-mi ramane decat sa anunt castigatorii concursului si sa ii asigur ca isi vor primi premiile promise cu ocazia unei viitoare baute comune sau cu orice alta ocazie.

    Iata deci rezultatele:

    Locul intai:
    Wizard-oi pentru o serie de descoperiri ”uuuluitoare”, inclusiv:
    Este 1 persoane cu numele "ION" cu prenumele "MARIA"
    Este 4 persoane cu numele "BARIZ" cu prenumele "MARIA"

    Locul doi:
    Arina, pentru descoperirea persoanelor cu prenumele "BOBIC" si "JORIC" (cate 1), precum si a persoanelor cu numele "KAKI", ”ALIAJ” (cate 1), ”ZUZU” (22) și altele.

    Locul trei:
    Andrew, pentru descoperirea celor două persoane cu prenumele ”ĂDIC”, a persoanelor cu prenumele ”RAMON”, ”JACKSON” si ”TARZAN”

    Radu, pentru descoperirea pesoanelor cu numele ”ȘLIUȘCHINA” și altele

    A fost greu sa aleg, dar cred ca toti participantii au primit placere de la procesul in sine. Va multumesc pentru participare activa si contributie la descoperirea imaginatiei moldovenilor in ceea ce tine de onomastica.

    Cei de mai sus, cu berea, va rog sa-mi amintiti cu prima ocazie de indatorirea mea obsteasca.

    V-am pupat.
    Marcel

    RăspundețiȘtergere
  2. Marcele nu pentru berea promisa am participat si chiar nu ti-as cere sa-ti respecti promisiunea, pentru ca de fapt eu singura ti-as pune o bere :) pentru tot ce faci si ce reprezinti. Pentru mine ar fi o onoare si o placere sa am ocazia sa te cunosc (desi avem multi prieteni comuni) si sa stam la un pahar de vorba buna (citeste conferinta neformala).
    P.S. Felicitari cu ocazia editiei jubiliare a CUC, si te rog sa nu renunti (in pofida tutror greutatilor mentionate intr-un articol anterior) la ceea ce faci. Erudit Cafe este apropo una din putinele emisiuni care ma motiveaza sa includ Moldova1. Nu ne lipsi te rog de aceasta placere. Mult curaj si indirjire in continuare.

    RăspundețiȘtergere