vineri, 12 ianuarie 2007

La Metro

Nu stiu cati dintre voi isi fac cumparaturile la Metro, dar ar fi folositor sa va previn. E ceva ce mi s-a intamplat mie la Metro si vi s-ar putea intampla si voua.
Escrocheria functioneaza in urmatorul fel: Doua pustoaice bune de 18 ani se apropie de masina in timp ce incarcati cumparaturile in portbagaj. Amandoua incep sa stearga parbrizul de la masina cu o carpa in timp ce sanii le atarna afara din tricouri. Este imposibil sa nu te uiti. Cand le multumesti si le oferi niste bani, ele te roaga ca in loc de asta sa le duci pana la Stauceni. Accepti si ele suie pe bancheta din spate. Pe drum incep sa faca sex una cu alta. Dupa un timp una dintre ele trece in fata si incepe sa iti faca sex oral. In acest timp cealalta iti fura portofelul!!!
Va sfatuiesc sa fiti foarte atenti deoarece mie mi s-a intamplat lunea trecuta, miercuri, joi, sambata si de doua ori ieri...

6 comentarii:

  1. bai da nu te-ai saturat de-atata sex oral :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Matinca degraba o sa te muti la Stauceni :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. vad ca ai primit placere de ai plecat de atitea ori la Stauceni,trbue sa incerc shi eu,dar sa las cite un leu in portmoneu

    RăspundețiȘtergere
  4. daca ti-ai facut blog....fii bun si scrie singur...si nu copia bancuri romanesti....modificind doar denumirea magazinului,ok?

    RăspundețiȘtergere
  5. da, asta a fost demult, in ianuarie 2007.
    de atunci cred ca am scris destul de mult singur.
    mai citeste.

    RăspundețiȘtergere