miercuri, 3 ianuarie 2007

Gala lui Victor

Vineri, 29 decembrie 2006, a avut loc Gala Campionilor CUC...

Aproape 70 de oameni au fost prezenti la evenimentul care a incheiat anul competitional 2006.
Patru echipe s-au asezat la masa de joc pentru a obtine dreptul de a juca in runda finala.
Primele trei echipe au avut mai multe dificultati si au fost invinse la 4-6, 1-6, 1-6.

Dupa care, a venit randul echipei campionilor, compusa din Andrei Strah, Lucia Aprodu, Victor Lutenco, Vasile Tofan, Sergiu Zamsa si Viorel Mardare.
In runda preliminara echipa a stralucit invingand cu 6-3 si impresionand publicul si cele trei camere de filmat care au intiparit evenimentul pentru posteritate.

Echipa campionilor a inceput runda finala in acelasi tempou impresionant, ajungand la un moment dat la 5-1 cu doua minute suplimentare in rezerva. Au urmat insa doua intrebari cu tablouri si doua intrebari din partea spectatorilor, care au readus egalitatea 5-5.
Intrebarea decisiva a luat echipei 2 minute de discutie. Spre final, versiunea corecta aparuse la masa de joc, si anumiti jucatori insistau asupra ei. Din pacate, capitanul echipei a ales varianta gresita si scorul a devenit 5-6.

Discutiile despre cine avea sa devina Campion al acestei Sedinte au fost mult mai lungi decat de obicei. Conform regulii anuntate la inceputul serii, autorul celei mai bune intrebari dintre cele castigatoare in finala ar fi trebuit sa devina posesor al bufnitei de aur. Clubul insa a decis (probabil si datorita insistentei crupierului) ca jucatorii din echipa campionilor au demonstrat un joc superb si ca unul dintre ei merita sa devina Campion!
Andrei Strah, capitanul echipei a pronuntat numele lui Viorel Mardare... Viorel a pronuntat numele lui Victor Lutenco. Sala l-a sustinut pe Viorel Mardare si Victor Lutenco a devenit Campion al Galei Campionilor 2006!

Felicitari lui Victor Lutenco si
Multumiri celor prezenti in sala!

Jocurile CUC vor continua in 2007 cu inca mai multe surprize!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu