marți, 28 septembrie 2010

”Erudit Studio” SRL angajează

Firma "Erudit Studio" SRL este o societate comercială care are drept activitate de bază (1) producerea și comercializarea jocurilor de societate (board games), (2) editarea și comercializarea cărților, (3) organizarea activităților "Erudit Club", o cafenea în care se vor comercializa jocuri de societate și cărți, se vor organiza activități pentru membrii clubului (în bază de abonament).

Pentru desfășurarea activităților sale, firma "Erudit Studio" SRL angajează tineri în următoarele posturi:    

Director executiv

Numărul de posturi: 1

Condiții de eligibilitate: Studii superioare, preferabil în domeniul administrării afacerilor. Candidații cu MBA vor avea prioritate.

Orar de muncă: Full time (40 ore pe săptămână). Cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, 09:00 – 18:00, cu pauză de 1 oră.

Calități necesare: Cunoașterea limbilor română, rusă și engleză. Cunoștințe IT specializate de preferință: Excel, administrarea bazelor de date. Spirit de inițiativă și celelalte calități apreciate de angajatori.

Responsabilități:

 • Coordonarea generală a activității "Erudit Studio" SRL în contact permanent cu administratorul societății.
 • Elaborarea unui plan de activitate a "Erudit Studio" SRL în comun cu administratorul societății și implementarea acestuia.
 • Coordonarea segmentelor de activitate a "Erudit Studio" SRL: (1) producerea și comercializarea jocurilor de societate, (2) editarea și comercializarea cărților, (3) organizarea activităților "Erudit Club".
 • Întreținerea relațiilor cu furnizorii și prestatarii de servicii contractați de "Erudit Studio" SRL, negocierea contractelor.
 • Analiza și raportarea periodică a rezultatelor financiare ale societății.
 • Dezvoltarea produselor societății: jocuri de societate, cărți.
 • Dezvoltarea site-ului web al societății.

Remunerare: Salariu fix negociabil, cu posibilitatea unei prime în funcție de rezultat.

Administrator "Erudit Club"

Numărul de posturi: 1

Condiții de eligibilitate: Studii superioare.

Orar de muncă: Full time (40 ore pe săptămână). Cinci zile pe săptămână, de marți până sâmbătă, 13:00 – 22:00, cu pauză de 1 oră.

Calități necesare: Cunoașterea limbilor română, rusă și engleză. Cunoștințe IT specializate de preferință: Excel, administrarea bazelor de date. Spirit de inițiativă și celelalte calități apreciate de angajatori.

Responsabilități:

 • În funcție de indicațiile administratorului societății și a directorului executiv, planificarea, organizarea și supravegherea activității "Erudit Club".
 • Elaborarea unui plan de promovare a "Erudit Club" și implementarea acestuia în funcție de bugetul coordonat cu administratorul societății și directorul executiv.
 • Elaborarea unor ghiduri de prezentare a jocurilor de societate și a colecțiilor de cărți oferite de "Erudit Club"; distribuirea acestora.
 • Întreținerea "Erudit Club", coordonarea personalului: librari/chelneri, bucătari.
 • Organizarea activităților pentru membrii clubului, inclusiv prezentarea jocurilor de societate (regulamente, strategii) în timpul întâlnirilor membrilor clubului.
 • Întreținerea bazei de date a membrilor clubului, comunicarea cu membrii clubului, elaborarea programului de activitate.
 • Comunicarea cu clienții on-line ai societății.

Remunerare: Salariu fix negociabil.

Librari/ chelneri

Numărul de posturi: 4

Condiții de eligibilitate: Studii superioare de preferință.

Orar de muncă: 36 ore pe săptămână, 6 zile câte 6 ore pe zile, în funcție de orar.

Calități necesare: Cunoașterea limbilor română, rusă. Comunicabilitate.

Responsabilități:

 • Deservirea clienților "Erudit Club".
 • Cunoașterea, prezentarea și promovarea produselor "Erudit Club".
 • Introducerea informațiilor în baza de date a membrilor clubului.

Remunerare: Salariu fix negociabil.

Persoanele interesate în unul din posturile de mai sus sunt rugate să ne contacteze prin e-mail la adresa spatarumATyahooDOTcom sau la numarul de telefon 069512147.

4 comentarii:

 1. Super, super, super ideea. De mai mult timp m-am gindit ca o cafenea si un club cu denumirea Erudit-Cafe ar fi un punct de mare atractie pentru actuali intelectuali si viitori oameni importanti, ceea ce i-ar asigura in termen lung o reusita din punct de vedere a rentabilitatii afacerii. Personal, in mod obligatoriu voi intentiona sa devin membru al unui asemenea club si voi prefera sa beau o bere "intelectuala", decit sa stau in vreun local plin de fum de tigara alaturi de galagiosi straini. Apreciez intentia cu atit mai mult, cu cit responsabil general va fi o persoana suficient de experimentata pentru a nu distruge o idee. Succese mari! Pacat ca nu sunt 2 saptamini pe saptamina ca sa poti lucra o saptamina la lucrul de baza si o saptamina sa te poti implica si in alte proiecte interesante si de perspectiva de acest gen... Scuze pentru prea multe cuvinte, dar chiar m-a entuziasmat ideea...
  Vadim

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.

  RăspundețiȘtergere
 3. Unde va fi deschis Clubul Erudit? Poate sa vina toti care doresc sau doar cei care sunt membri ai Clbului de Jocuri intelectuale?

  RăspundețiȘtergere