joi, 17 ianuarie 2008

Orgasm culinar 2

Şi parcă nu era destul. Ca o confirmare a teoriei evenimentelor-perechi, astăzi a trebuit să mai dau peste un restaurant generos în bucate şi băuturi exotice. De astă dată în Vadul lui Vodă.

Clienţii mai puţin pretenţioşi găsesc aici pizza cu carne "ge găină" şi încă "tartine ferbinte cu şincă". Pentru vizitatorii mai speciali bucătăresele pot oferi salate cu "beţeşoare", dar nu de crab, ca în orice zabegalovkă, ci numai de "crabă"!. Pentru o plată specială poţi avea nu numai "beţesoarele", dar şi "ochişorii", numai că nu este clar dacă de "crabă" sau de altă femelă.
La desert, dacă ai bani, poţi avea "lapte de păsări" - pasarea la alegere, cel mai scump de colibri, pentru ca se mulge la microscop. Dacă nu ai bani, poţi să te mulţumeşti şi cu o "cartoafă". Cinstit, democratic, dostupno pentru toţi.
Cu adevărat democratic. Pentru fumători se oferă bucate cu "castraveţi fumaţi", pentru maniaci - "cartofi înnăduşiţi", iar pentru anticomunişti - "roşii muraţi"!

Poftă buuuunăăăă... aaaa!! Extazzz culinar. Dublu.








2 comentarii:

  1. Acest post ar trebui afişat lor pe uşă, că sunt sigur că ei nu vizitează blogul tău, Marcel. Chiar mai mult, bănuiesc că nici nu ştiu ce este un blog...
    Păcat că noi aici ne distrăm (ce-i drept, cu stupefacţie) de aceste grozăvii, dar la "destinatar" aceasta nu ajunge. Aşa şi vom avea în continuare meniuri deocheate, inscripţii pe magazine cu greşeli şi toate şansele ca în vre-o 50 de ani într-adevăr să dezvoltăm o limbă moldovenească autentică, autenticitatea căreia va fi vizibilă şi fără cercetări academice avansate...

    RăspundețiȘtergere
  2. ooo da :) GO moldova :P
    bine remarcat, Spataru..+1 :D

    RăspundețiȘtergere