joi, 29 noiembrie 2007

Stimati alegatori!

(discursul perfect al unui lider politic inainte de alegeri)
Stimati alegatori!
Eu mi-am pregatit programul electoral oleaca mai mult de aproape un an. In el se contin aproximativ toate propunerile pe care mi le-ati trimis Dvs. in unele dintre numeroasele scrisori pe care le-am primit pe diverse cai.
Astazi pot sa afirm cu siguranta ca noi vom castiga probabil alegerile viitoare, pentru ca aducem solutii practice la care au lucrat cei mai buni teoreticieni ai partidului nostru!
Noi ne adresam in primul rand omului de rand!
Absolut toate dintre unele propuneri ale partidului nostru vizeaza grijile de zi cu zi ale omului de rand. Omul de rand este intr-adevar alegatorul nostru principal, si de aceea pentru noi omul de rand nu mai este om de rand.
De asemenea, spre deosebire de celelalte partide de opozitie, noi nu suntem un partid de opozitie, pentru ca pozitia noastra e ca noi nu suntem in opozitie cu pozitia omului de rand.
Platforma noastra va asigura ca votul Dvs. va fi un vot pentru un viitor mai bun decat ceea ce ati avut prost in trecut. Cu alte cuvinte, decat ceea ce ati avut prost in trecut viitorul Dvs. va fi mai bun!
Votati-ma pe mine la aceste alegeri si eu am sa va votez pe voi 4 ani dupa aceasta.
Sa ne fie intr-un ceas bun [cu zambet, gluma de final]... elvetian!
Votati Partidul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

A apărut o eroare în acest obiect gadget